Wysłany: Sob 29 Maj, 2010 undispulted.pl- Zapraszam do naszego Camp'u ...
Witam!
Pozwoliłem sobie zalozyc fight camp z nazwa podana w tytule.
Mam nadzieje ze licznie bedziemy mogli spotykac sie tam aby razem trenowac i pokazac ze jestesmy najlepsi w Polsce oraz na Świecie.
Ja chetnie dołącze, jescze tego nie próbowałem i nie wiem jak sie do tego zabrac jak wiesz to wytłumacz jak możesz i jestem w tym, bo słyszałem że tam można dobrze sobie punkty nabic.
Jak się ten twój Camp nazywa ?
Tak sobie gram tą kariere i zaczynam zauważać że te online campy to najlepsza metoda na na zdobycie niezbędnych technik, zawodnik którego sobie kreuje na tym etapie wszystko mam na 70 i kilka szczególnych troche wyżej (co jakiś czas spadają) lecz tak słabo sobie daje rade na expert z zawodnikami nawet słabszymi, (wręcz nie daje sobie rady ) techniki ciosów jak i przejść mam na lvl 1 i to jest moim zsdaniem klucz, powinny byc co najmiej 3 .
Nie weim jak długo trwa kariera bo walcze już przeszło 8 lat i nie dawno zmieniłem kategoprie wagową i stoczyłem kilka walk, w tym walke o pas z F.Mirem przegraną przez sub w pierwszej rundzie, a mój zawodnik jest bardzo przeciętny brak mu umiejętności, a mianowicie wydaje mi się że zabraknie mi czsu na zrobienie wszystkiego na tyle żeby to było na poziomie ponieważ na camp invite twoim przeciwnikiem jest komputer i zachowuje sie tak jak sie zachowuje, na pewno nie ułatwia zadania (czasami zachowuje sie po prostu jak kretyn ganiam go po tej klatce a on ucieka i jak tu nabic punkty) zaś kolega, żywa osoba może to ułatwiać, kłąść się w odpowiedniej pozycjy czy nastawiać na uderzenia ułatwiając zadanie, poprzez co skracajac czas potrzebny na wytrenownie danych elementów i dając wiecej czasu na umiejętnosci czy trenning.
To są jedynie moje przypuszczenia bo jeszcze tego nie próbowałem ale chetnie bym spróbował bede dzisiaj w domu ok 20 zapraszam wszystkich chętnych na wspólny trenning.
GÓWNO PRAWDA. ONLINE CAMP NIE POPRAWIA UMIEJĘTNOŚCI ZAWODNIKA W SUMIE NIC NAM NIE DAJE POZA PUNKTAMI
'CRED" I NALEŻENIEM DO CAMPU I TRENOWNIE SOBIE TAKIE PLACEBO
/Kapitalny rekord, nikt ci nie podskoczy:)
Miszcz Stefan
to dla tego kolego ze w odróżnieniu od ciebie nie poświecam całego wolnego czasu na gry video nie wiem moze cie nikt jeszcze nie uswiadomil ze realny swiat jest duzo ciekawszy i nie warto go unikac zeby byc kims lepszym od innych tylko ONLINE wiec stul dupe bo zaloze sie ze dziewictwo to straciles z jakas mangą na ekranie. milego grania i pokonywania prawdziwych ludzi ktorzy w realu wykorzystują takich jak ty!
_________________ Wiecol_NDM
Ostatnio zmieniony przez Wiecol_NDM Sro 25 Sie, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum