zakladam temat bo moze znalezliscie badz zrobiliscie jakis dobrze wygladajacych fighterow i chcecie sie podzielic . ja polecam big noga [swietny gram nim kariere].edgara,wanda,antonio silve,bj penna,kj noonsa,chucka,sakurabe,huston i ekipe z k1 reszta straszne ryje ps.pudzian tez ujdzie
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Ostatnio zmieniony przez JasonX Pią 01 Lip, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: Zbanowany za czity:)
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pią 01 Lip, 2011
Ja mam Rocky'ego, Van Dama i jakiegoś zombiaka z nadpalonym ryjem, ktoś zrobił w photo face i wrzucił do publicznego wora.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: Zbanowany za czity:)
Level: 75
FNC powstało rok po MMA, jak już wszyscy zdążyli ich za wszystko zjechać:) Mieli dość krytyki i poprawili.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
A ja ostatnio grałem Boratem, nos ma jak kopniak od wski Ale skilla w submission ma 100. Jak odpalę konsolkę to koniecznie pobiorę BigNoga, a ma może wszystkie staty na 100? Czy tylko submission? Na razie nie mam dostępu do konsolki
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Wto 09 Sie, 2011
Ja wszedlem do TOP100 i spisalem kilka nickow z pierwszej setk i:P a potem do SHARE FIGJTER wpisywalem ich ID i sie nie mylilem co mogli dac na maksa to dawali Najlepiej brac zawodnika co ma duze PUNCH/KICK RANGE moze miec nawet mniejsza sile ale jak przylozy bułe do ryja to czeste zamroczenia i jak grasz cafem na nich to juz nie sa az takie kozaki tak to wypisuja na PSN a jak dostana w pape to ciiiiiiiiisza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum