Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sob 19 Lut, 2011
W Polsce, pod hasłami najlepszy poradnik, najlepszy poradnik ufc, ufc undisputed, poradnik ufc undisputed, ea mma poradnik ps3, ea mma poradnik xbox i jeszcze od groma innych popularnych zapytań, więc zamiast głupio komentować odpalcie google
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Wysłany: Sob 19 Lut, 2011
Dokładnie! Swojego czasu jak chciałem znaleźć informacje odnośnie ufc to właśnie ta strona była pierwsza. Ogólnie są jeszcze inne stronki, ale nie znajdziesz na nich tak konkretnych informacji tylko jakieś gnioty. Gry tego typu dopiero raczkują u nas. Ludziki sobie kupują bo myślą, że jest tak łatwa jak np. FNR4. Po grają trochę, pójdą zmierzyć się na online. Nie daja rady i gra ląduje na allegro;p. A jeżeli ktoś jest kumaty to te forum jest zajebistym poradnikiem.
Zawodnik: Lesner ,Mir i ja sam :)
PSN ID: nitro140680
Level: 60
Wysłany: Nie 20 Lut, 2011
jak dla mnie ufc 09 jest b.dobra gra. Sila udezen jest lepiej odczuwalna niz w 10 porównaj sobie udezenie head kick w 09 i 10. Wiadomo wiecej mozliwosci jesli chodzi o kombinacjie mamy w 10, ale i tak moj pomysl na domowy obiad jest dobry
Wysłany: Wto 10 Maj, 2011
Już widzę, że gra EAmma staniała niemalże do 50zł na allegro. I jak kupujemy? Sam nie będę grał online bo tam znów sami hardkorzy i za dużo nie zwojuje a tak to ruszymy na jednakowym poziomie (pytanie skierowane jest do Aro, Klimo i Wojtka tak jak kiedyś pisaliśmy, że ta cena jest satysfakcjonująca);p
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
lcoolmarko85 napisał/a:
Już widzę, że gra EAmma staniała niemalże do 50zł na allegro. I jak kupujemy? Sam nie będę grał online bo tam znów sami hardkorzy i za dużo nie zwojuje a tak to ruszymy na jednakowym poziomie (pytanie skierowane jest do Aro, Klimo i Wojtka tak jak kiedyś pisaliśmy, że ta cena jest satysfakcjonująca);p
No właśnie! Cena jest ok. A jednak zabawy będzie dużo, po mimo jakiś tam wad gry (posiłkuje się forum). Każdy z Nas miałby równe szanse na początku, a jednak nie ma to jak uczyć się danych trików i technik na żywym zawodniku z takim samym levelem. ;p
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
lcoolmarko85 napisał/a:
No właśnie! Cena jest ok. A jednak zabawy będzie dużo, po mimo jakiś tam wad gry (posiłkuje się forum). Każdy z Nas miałby równe szanse na początku, a jednak nie ma to jak uczyć się danych trików i technik na żywym zawodniku z takim samym levelem. ;p
Wysłany: Pon 29 Sie, 2011
Ja kupiłem ze dwa miesiące temu za 4,85GBP z wysyłką, na wyprzedaży brytyjskiego sklepu.
Teraz jest za 8,85GBP. jakieś 43zł. Jak chcesz to mogę zamówić. Doliczasz tylko 5,50zł na wysyłkę poleconym do ciebie.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
No tak ja za swoją Ea zapłaciłem 40zł i wysyłka za free;p Trzeba przeszukać ebay i coś się wychaczy;p Ale kiedyś widziałem na allegro za sztukę kup teraz 35zł
Te po 35zł na allegro to z czasów tej wyprzedaży w zavvi. Handlarze brali hurtem i łapali się na zniżki. W ciągu kilku dni gra miała status SOLD OUT, podobnie jak Superbike 2010 za grosze, i chociaż SBK2010 to gniot, znikał z magazynu momentalnie (3,85-4,85 o ile dobrze pamiętam).
Może tak być;p Choć powiem Ci przyjacielu że na ebayu jak pisałem ze sprzedawcą co kupowałem Eamma to przy większej ilości sztuk też dostałbym rabat i wysyłka za free;; W każdym bądź razie porównywalnie wychodzi;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum