Witam,niedawno skonczylem kariere.udało mi sie dobic staty na 100 wszystko ladnie pieknie.Teraz chcialbym edytowac swojego zawodnika.W sensie pozmieniac mu dzwignie ciosy i t d..kiedy wchodze do trybu edycji niestety nie moge tego zrobic..Czy ktos moglby mi wytlumaczyc jak mam to zrobic?krok po kroku?dodam ze gram bez patcha
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: Zbanowany za czity:)
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sro 31 Sie, 2011
Load fighter. Potem edit fighter.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Demian Maia
GamerTag: Zbanowany za czity:)
Level: 75
Wysłany: Sro 31 Sie, 2011
Wciskasz prawy spust i zmieniasz co chcesz. Jak dalej nie puszcza to zamiast load dajesz copy fighter (wybierasz Rb/R1), wtedy puszcza w 100% bo ja tak sobie wagi zmieniałem.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
iner
Zawodnik: Własny CAF
GamerTag: -
Wysłany: Czw 29 Gru, 2011
Witam,
Odkopuje temat, ale skonczyłem również kariere bez patcha i tutaj pojawia się takie samo pytanie jak edytować ciosy? Z głównego menu wybieram "create a fighter" nastepnie "load fighter" i tam mogę edytować zawodnika pod względem wyglądu ubrania itd ciosów nie widać. W trybie kariery edytować już nie mogę. Przeoczyłem coś?? Pomóżcie.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Wysłany: Pią 30 Gru, 2011
Miszcz napisał wyżej jak to zrobić Szkoda, że podczas kariery nie nauczyłeś się jakiś unikatowych subów i podciągnąć ich na lev 3 Tak samo jak i ciosów
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum