okey, mam jedno bardzo durne pytanie, gdzie u diabla mozna sprawdzic skile przciwnika? -_- w lobby przy wyborze fightera klikając trójkąt (ps3) wyswietla nasze statystyki, a jak wyswietlic przeciwnika? kto widziaj! kto wie? :p[/b]
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Nie 06 Cze, 2010
Nie da się, i bardzo dobrze. Przynajmniej CAFami będzie można grać w ciemno, a nie czekać w nieskonczoność aż przeciwnik dobierze sobie idealnego przeciwnika do twoich statystyk.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Niewiem dlaczego, nawet jak chce zagrac player match to: this game session no longer available. Mówicie, że patch ma naprawic to "cos" ?
DantePL, pisałes cos, gdzies, ze aktualizacja uruchomila sie przy pierwszym odpaleniu gry?! U mnie nic nie bylo i moze ktos wie jak to zrobic recznie?
Wysłany: Wto 08 Cze, 2010
Standardowa aktualizacja? A co niby jest standardowego do aktualizowania w nowych grach lub grach uruchamianych po raz pierwszy? Nie ma sensu się powtarzać, na pewno nie był to patch ani statystyki. Najprawdopodobniej tylko update eventów do pobrania.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
To jest jeden z fajniejszych ficzerów 2010, że kiedy już uda się znaleźć przeciwnika to wybieranie zawodników nie trwa w nieskoczoność jak nieustanna licytacja gameplanów w 2009.
Wysłany: Sob 11 Cze, 2011
Grają albo leszcze na dwa strzały albo spamerzy. Jak chcesz pograć na poziomie, to tylko ze znajomymi lub przypadkiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum