Wysłany: Wto 14 Cze, 2011 Dźwignie, podcięcia i pare pytań o możliwości w demie
Witam ostatnio nurtuje mnie kilka pytań, dlatego mam nadzieje, że pomożecie
1.Jak zrobić takie coś (nawet nie wiem jak to nazwać), że np gram sobie Shogunem mam typa w pełnej gardzie i jeśli założę dźwignię to zakłada on Kimurę a czasami nie wiem jak, robił Omoplate, jak to zrobić?
2.Drugie pytanie jest jak kogoś podciąć w klinczu?, np chwytam go za pas i chcę mu podłożyć nogę.
3.Trzecie i ostatnie pytanie rozchodzi się o to jak zrobić evansem takedown w którym podnosi tak na ramieniu?, był gdzieś temat ale nie było w nim za wiele informacji zresztą wszystkie były na PS3 a ja nie znam tam odpowiedników.
Gra jest od 16 lat //action list jes takze w demie nie jest to ekskluzywna zawartosc pełnej wersji gry //cos czuje ze bedzie ban
/Za co ban? Temat nazwany prawidłowo i umieszczony w odpowiednim dziale.
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Wto 14 Cze, 2011
Łoo, pełna wersja kosztuje 30zł a tu ktoś jeszcze w demo trzaska:D
1. Lb/L1 to modyfikator ciosów i dźwigni.
2. Nie pamiętam bo gram na zmianę w 2009 i 2010, ale to chyba Lb/L1 i albo ćwiartka albo kierunek na gałce.
3. Sprawdziłem i potwierdzam to co Aro napisał poniżej. Na dwa pady gdy drugi się nie broni wchodzi tylko takedown z wyniesieniem, tak samo gdy kręci znacząco wolniej.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Ostatnio zmieniony przez Miszcz Stefan Wto 14 Cze, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Chodzi o takedown do side control? chyba o to, pisałem na ten temat, takie takedowny na np. Severn, Henderson, GSP, Evans, i wynika to z duzej przewagi podczas krecenia gałką wzgledem przeciwnika (broniącego się).
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
AroMP4_PL napisał/a:
Chodzi zapewne o ouchi gari.
O co koleżko? te nazewnictwo mnie irytuje ? A propo tego co pisałeś wcześniej o takdownie to ma go jeszcze Huges A to mówisz, że do prawidłowego wykonania w momencie takedownu kręcić na maksa gałą prawą ? Wygląda baardzo efektownie! Myślałem, że to jest uwarunkowane od tego, że twój przeciwnik za późno zaczął się bronić i dlatego taki takedown wychodzi
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Jest tylko w 10 bo w 09 nie ma siatki.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum