Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Dyskusje o wyborze zawodnika
Autor Wiadomość
Bronek10051990 

Zawodnik: Mariusz Pudzianowski
PSN ID: Bronek10051990
Wysłany: Pon 14 Lut, 2011   

Jestem nie miałem internetu wiec sie udzielam sie wGL , Co k***a krowa :D , wyslalem wszystkim ktorzy grają on - line dokladne namiary co i jak , skoro ich tu nie ma to nie chcą grać a ja ich zmusic chyba nie mogę , Co tu sie dzieje :D ?

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC:
11-1-0

poczytaj i pomysl czy chcesz czy nie :) ja narazie rywala nie mam :) wiec sie namysl i daj odp za jakis czas, nie od razu, pomysl wpierw :P hehehe

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Bronek10051990 napisał/a:
Jestem nie miałem internetu wiec sie udzielam sie wGL , Co k***a krowa :D , wyslalem wszystkim ktorzy grają on - line dokladne namiary co i jak , skoro ich tu nie ma to nie chcą grać a ja ich zmusic chyba nie mogę , Co tu sie dzieje :D ?

No dobra moja strata to niech będzie byk :wink: . Mówiłeś, że zwołasz kilku swoich kolegów i będzie gra. A wyszło tak jak zawsze. hehehhe

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Wniosek: nie mów hop dopóki nie podskoczysz... :cool:

Uploaded with ImageShack.us

w0jtek09
Rucham Kozy :D

Zawodnik: Thiago Silva
PSN ID: w0jtek09_PL_
Level: 100
Rekord w Lidze OMC:
9-3-0
Wysłany: Sro 16 Lut, 2011   

Aro Czy klimo :d namawiam was po raz kolejny na lige UFA :) Hurricane załozyl nową strone i wszyscy przenoszą sie na tamta lige ;) Taklze chcecie to napiszcie :-) ja wam chetnie pomoge i oprowadze was po stronie ..

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Problem w tym ze ja nie gram w UFC systematycznie, raz jestem raz nie, a tam zapewnie pasuje byc systematycznym.

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

AroMP4_PL napisał/a:
Problem w tym ze ja nie gram w UFC systematycznie, raz jestem raz nie, a tam zapewnie pasuje byc systematycznym.

Spokojnie z tą systematycznością;P. Musisz się zarejestrować, czekasz na akceptację, następnie zaprasza cię Vito do klubu. Piszesz posta jakim chcesz grać zawodnikiem i jaką wagą!!! Dostajesz tego zawodnika (oczywiście na początku nie będziesz miał Hendo ani Jonsa). Zostaje napisana karta przez Mario i tam widzisz swój nick, zawodnika, którym grasz i swojego przeciwnika, kim gra i ile walk wygrał i przegrał! Możesz napisać posta że czekasz na walkę z nim bądź wysyłasz mu zaproszenie przez PSN i piszesz do niego jaki dzień ci pasuje i godzina! Proste!!! Umawiacie się i po prostu gracie. Wynik wpisujecie w karcie. Jeżeli np. ty wysłałeś zapro a on się nie odezwał lub coś innego odwalił to on dostaje warna a ty jesteś kryty.
To się tyczy ciebie Aro jak i Klimo aż szkoda żeby takie talenty się marnowały. Taki rambo szczur jak ja gra w lidze. Dawajcie!!!!!!!!!!!

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

o jakich talentach ty mowisz daj spokoj :smile:

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

AroMP4_PL napisał/a:
o jakich talentach ty mowisz daj spokoj :smile:

Pierdzielony jaki skromny :mrgreen: . Najlepszy polski gracz!! Chodzi o to, że z tobą i Klimo gram i jesteście bdb. Rozwalacie mnie jak sraczka legionistów w afryce :smile: Więc naprawdę warto!!!!! Znacie angielski dobrze bądź bardzo dobrze więc z komunikację nie będzie problemu. Teraz też będę miał walkę z jakimś viperem i jak włączę konsolę to go zaproszę i czekam na jego odpowiedz!!

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Jestem kumaty w UFC, tak bym to ujal, a czy dobry to juz kwestia wzgledna :smile: bariera jezykowa nie jest dla mnie problemem, tylko czuje sie juz troche przesiakniety tą gra, jakbym dostal propozycje grania w lidze na poczatku gdy nabylem gre to zapewne gralbym, teraz jestem leniwy, zajmuje sie konczeniem innych gier, UFC traktuje jako "grę na niedzielę".

w0jtek09
Rucham Kozy :D

Zawodnik: Thiago Silva
PSN ID: w0jtek09_PL_
Level: 100
Rekord w Lidze OMC:
9-3-0

Na rozegranie walki masz tydzien . zreszta jak chcesz nikt na sile ciagnal cie tam nie bedzie .

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

No wiadomo, narazie czekam na mecz w naszej lidze, 4 dzien idzie, juz mam dosc...

Odpowiedz do tematu