Jestem nie miałem internetu wiec sie udzielam sie wGL , Co k***a krowa , wyslalem wszystkim ktorzy grają on - line dokladne namiary co i jak , skoro ich tu nie ma to nie chcą grać a ja ich zmusic chyba nie mogę , Co tu sie dzieje ?
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pon 14 Lut, 2011
Bronek10051990 napisał/a:
Jestem nie miałem internetu wiec sie udzielam sie wGL , Co k***a krowa , wyslalem wszystkim ktorzy grają on - line dokladne namiary co i jak , skoro ich tu nie ma to nie chcą grać a ja ich zmusic chyba nie mogę , Co tu sie dzieje ?
No dobra moja strata to niech będzie byk . Mówiłeś, że zwołasz kilku swoich kolegów i będzie gra. A wyszło tak jak zawsze. hehehhe
Zawodnik: Thiago Silva
PSN ID: w0jtek09_PL_
Level: 100
Rekord w Lidze OMC: 9-3-0
Wysłany: Sro 16 Lut, 2011
Aro Czy klimo :d namawiam was po raz kolejny na lige UFA Hurricane załozyl nową strone i wszyscy przenoszą sie na tamta lige Taklze chcecie to napiszcie ja wam chetnie pomoge i oprowadze was po stronie ..
AroMP4_PL napisał/a:
Problem w tym ze ja nie gram w UFC systematycznie, raz jestem raz nie, a tam zapewnie pasuje byc systematycznym.
Spokojnie z tą systematycznością;P. Musisz się zarejestrować, czekasz na akceptację, następnie zaprasza cię Vito do klubu. Piszesz posta jakim chcesz grać zawodnikiem i jaką wagą!!! Dostajesz tego zawodnika (oczywiście na początku nie będziesz miał Hendo ani Jonsa). Zostaje napisana karta przez Mario i tam widzisz swój nick, zawodnika, którym grasz i swojego przeciwnika, kim gra i ile walk wygrał i przegrał! Możesz napisać posta że czekasz na walkę z nim bądź wysyłasz mu zaproszenie przez PSN i piszesz do niego jaki dzień ci pasuje i godzina! Proste!!! Umawiacie się i po prostu gracie. Wynik wpisujecie w karcie. Jeżeli np. ty wysłałeś zapro a on się nie odezwał lub coś innego odwalił to on dostaje warna a ty jesteś kryty.
To się tyczy ciebie Aro jak i Klimo aż szkoda żeby takie talenty się marnowały. Taki rambo szczur jak ja gra w lidze. Dawajcie!!!!!!!!!!!
AroMP4_PL napisał/a:
o jakich talentach ty mowisz daj spokoj
Pierdzielony jaki skromny . Najlepszy polski gracz!! Chodzi o to, że z tobą i Klimo gram i jesteście bdb. Rozwalacie mnie jak sraczka legionistów w afryce Więc naprawdę warto!!!!! Znacie angielski dobrze bądź bardzo dobrze więc z komunikację nie będzie problemu. Teraz też będę miał walkę z jakimś viperem i jak włączę konsolę to go zaproszę i czekam na jego odpowiedz!!
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Jestem kumaty w UFC, tak bym to ujal, a czy dobry to juz kwestia wzgledna bariera jezykowa nie jest dla mnie problemem, tylko czuje sie juz troche przesiakniety tą gra, jakbym dostal propozycje grania w lidze na poczatku gdy nabylem gre to zapewne gralbym, teraz jestem leniwy, zajmuje sie konczeniem innych gier, UFC traktuje jako "grę na niedzielę".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum