Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sro 08 Lut, 2012
Na simulation jak brakuje energii to nawet zamroczonemu rywalowi socer kicka nie sprzedasz. Dziś tak miałem to go z trudem kopał w dupe zamiast znokautować
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Ta, to jest właśnie minus decydujący o tym, że wybieram default. Przeciwnik zamroczony, dwa strzały w gardę się sprzeda i co? Koniec staminy, a zanim ona się naładuje przeciwnik ocknie się . Na sim modzie powinno być tak, że jeśli przeciwnik jest zamroczony mamy na ten czas staminę nieograniczoną. W prawdziwych walkach przecież, gdy tylko przeciwnik będzie zamroczony to jego opponent wlatuje w niego i napieprza niezależnie od tego jak jest zmęczony.
Zawodnik: Donald Cerrone, Jose Aldo, Wanderlei Silva
Wysłany: Czw 09 Lut, 2012
Mam pełną wersję z torrentow, te lowki są bez sensu, trzeba około 40 razy kopnąć, żeby było TKO,(Chris Cariaso, który ma w atrybutach zaznaczone " Powerfull Low Kicks", i tak musi kopnąć z 40 razy, żeby te TKO , było, nie opłaca się kopać lowków)
Chcecie coś jeszcze wiedzieć to pytajcie
Zawodnik: Demian Maia
Level: 75
Zachowaj te informacje dla siebie i nie chwal się publicznie gdzie "kupujesz" gry tydzień przed premierą
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Forrest Griffin,GSP,Brock Lesnar,Belfort
PSN ID: jaras1987
Level: 29
Rekord w Lidze OMC: 7-11-0
Troche to wkurzające że dużo ludzi już gra w full game i że online juz tez graja szybko otworzyli serwery. No ale maja farta albo X360 bo na ps3 co juz maja to wersje promo czy jakos takoś.
_________________ HW: Brock Lesnar
LHW: Forrest Griffin,Chuck Liddell
MW: Vitor Belfort,Chris Leben
WW: Georges St-Pierre,Matt hughes
LW: Frankie Edgar,Roger Huerta
FW: Chad Mendes,Diego Nunes
BW: Scott Jorgensen,Eddie Wineland,Urijah Faber
Simulation mode jest swietny o wiele lepszy niz gra na spam mode eee znaczy default,choc zgodze sie ze powionien byc taki adrenaline bost ktory powoduje ze przez kilka sekund mamy stamine na maksa
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Zawodnik: Junior Dos Santos Quinton Jackson
PSN ID: kubas198
Wysłany: Sob 18 Lut, 2012
Czy wam też się wydaję, że Quinton Jackson na default będzie kosił? Bo ja grając z kolegą (w UFC go niszczyłem) Wanderleiem wygrałem 1 na 3 walki. Kopałem uderzałem, zakładałem suby i nic. Na sim też go okładałem z ROZUMEM, czyli nie nawalałem na "debila" i nie wypompowałem z siebie całej staminy, ale high kick'i na głowę itd. A on 2 sierpy i padam, później stomp, dosiad i TKO.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum