Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: Zbanowany za czity:)
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012
Bałwan napisał/a:
UFC jest za SOPA czyli coś takiego jak ACTA.
To jeszcze wyjdzie tak, że do premiery Dana zamknie nasze forum bo nie jesteśmy na liście oficjalnych for fanowskich
I nie róbcie z tego tematu śmietnika, to dyskusja o demie.
To, że ten dział teraz sporo ludzi czyta nie znaczy, że można tu offtopować. Chcecie jakiś temat albo dział ogólny inny niż trollownia to załóżcie.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Co do sterowania ja wybrałem uproszczone sterowanie;
1. Mało grałem w poprzednie wersje UFC.
2. Jest łatwiejsze i szybsze do opanowania, dla poczatkujacych.
3. Przedewszystkim łatwiej sie nauczyć.
Są takie różnice że chwyty np. klamre na suplexa zakładasz ruszając Prawą gałka w w dół albo w góre obalenia w klinczu to samo. To że ktoś uważa że to mało ambitne rozwiązanie to jest w błedzie - Sterowanie to tylko kwestia przyzwyczajenia i kwestia gustu, kto co woli
_________________ " Pride się nie ogląda, Pride sie przeżywa"
Prwda jest tak ze ułatwione sterowanie jest słabe bo grajac na nim nigdy nie bedziesz miał takiej kontroli nad postacia jak z sterowaniem zaawansowanym//na amatorskim ludzie beda cały czas rewersowani ;p
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
mam pytanie jak sie blokuje przejscie w parterze do innej pozycji np z gardy do bocznej kontroli? gałka w bok?
Jak chcesz zablokować, żeby przeciwnik nie zmienił pozycji będąc na górze, lub ty będąc na górze nie chcesz by cię wyrzucił to tak. Prawa gałka w bok, obojętnie, w którą stronę.
A właśnie. Jak chce reversale robić to muszę wchodzić w action list i patrzeć, w którą stronę mam robić flicka. Od czego to zależy czy w prawo czy w lewo?
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Bałwan ty chyba grałeś w UFC 2010? Robiłeś tam rewersy? Robi się je tak samo Strzepujesz gałeczkę w prawo/lewo w którą stronę Ci wygodniej w momencie jak przeciwnik robi przejście. Jest cały temat jak robić rewersy w dziele UFC 2010
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Głupio się przyznać, ale w UFC 2010 nie robiłem żadnych reversów . Ale robiłem swaye, a to chyba na tej samej zasadzie .
Czyli nie ma różnicy, w którą stronę robię flicka? W action list raz pokazują w lewo, raz w prawo.
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Na expert gra mi sie trudniej niż na ultimate
Jak grasz Rampage to najlepsza taktyka na Silve to taka,że walisz cepy z L1 cofając się (Lewy analog do tyłu + L1 i przycisk uderzenia). Wchodzi co 2 uderzenie gdyz idzie cios Silvy, Rampage zadając cios robi jednoczesnie unik konczysz walke 100 % obrazen Silva, Rampage z 20-30
To normalne ze rampage jest lepszy niz silva choć bardziej lubie silve rampage jest silniejszy i ma dłuższy zasięg rąk i te cepy co wspomniał o nich klimuś a zagraj se silva na rampaga to zobaczysz ze nie jest tak łatwo się z nim bić
Tak, tylko na Ufcundisputed.com porównałem overall Jacksona do innych i według mnie jest za mały... Machida ma 90, a Jackson 85. Ale na szczęście w praktyce ciężko Jacksona skopać.
Ja na rampa mam takie zagrania
A)latajacego kolana (Prawie zawsze zamroczenie i pozniej na wariata)
B)fake haka i highkick
C) podchodze i przyjmuje na blok 1 cios i oddaje Combo 123
PS. w sim mode strasznie ciezko sie gra w parterze zrobie 2 przejscia i dysze jak pudzian
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum