Dla zapaleńców którzy nie chcą czekać do wtorku polecam Alpha Test THQ rozdaje kody
http://www.ufcundisputed.com/alpha
zarejestruj się lub zaloguj aby otrzymac kod.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sob 21 Sty, 2012
Ale alpha testy są tylko na USA, tak jest napisane!!! Ciekawe czy założone nowe konto na psn właśnie na North America da radę pobrać?
Dobra pobieram i zobaczymy jak to będzie!!!!! Info dla innych jak założycie sobie psn na USA to nie prze logować się. Jak zmienicie konto to prędkość spadnie niemalże do 0 i będzie kapać, a tak to zapierdziela na razie szybko!!!!!!!!
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Wysłany: Sob 21 Sty, 2012
Pograłem online! I tak trzeba zrobić swojego CAFA na początku nie ma fighterów!! Zabawa z subem jest całkiem spoko, jak wygrywasz to te kółko przeciwnika nagle zwalnia bo na początku zapierdziela, a później już nie. Napełni się pasek np. niebieski i wygrywasz przez suba! Rewersy wychodzą, przynajmniej mi wyszedł, ale tylko w full mount!!! Lagi były okropne i utrudniają grę
Jak sa lagi to lipa ale 5- 0 haha nie ma lagow 3 zwyciestwa pod rzad //fajnie smiga jakby miała z 60 FPSow //niektorzy to naprawde sa poje... zostawiaja wejsciowki a pozniej podczas walki error i lipa tyle czasu przez debili zmarnowanego //a inni to spam prawa lewa albo TD//gdy nie ma lagow gra sie zajebiscie PS. by zapomniał pozdrowienia dla spamerow frontkicka
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Wysłany: Nie 22 Sty, 2012
Dokładnie strasznie spamują front kicki!!! Ja zrobiłem sobie zapaśnika, ze słabszą stójką, ale z silnym grapple, takedown itp. Leje cujów aż miło;), on mi kopa jednego ja go w klincz i leci bądź takich wrednych cujów pod siatę biorę i tam gaszę kopami na ryj;), ale to ostateczność. Wczoraj od pytki walk zrobiłem w player matchu bo na rank w HW nie łączyło mnie!!! Przegrałem kilka przez sub, ale to tylko dlatego, że ustawiłem sobie niemalże na maxa sub offence, a sub defence na 0 heheh.
Wysłany: Nie 22 Sty, 2012
Ja dokonałem rejestracji i przeszedłem do działu czy tam baner PS3 zaakceptowałem warunki i dostałem kod
Wątpię żeby procedura ta zmieniła się w przeciągu 2 dni
Tylko pamiętajcie, że jak pobieracie już Alphe to zostańcie na tym PSN USA wtedy szybko się pobiera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum