Z jednej strony miło, gdyż okazuję się, że każdym można grać zarówno w UFC jak i w Pride. A z drugiej niemiło, gdyż źle powiedziałem. Dziękuję za poprawienie
Czy ktoś z was już preordera zamówił? Bądź grę kupicie po premierze?
Ja UFC 3 zamowiłem w gram.pl zaraz jak tylko pojawiła sie taka mozliwosc// Co do sterowania to nawet nie sprawdzałem tego amatorskiego// Dzis grałem na Ultiamte wygrałem jakies 80 procent walk// odpaliłem expert i raz mi sie udało wygrac hahah
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pią 27 Sty, 2012
No ja też nie sprawdzałem tego sterowania!!! Ja gram tylko na ultimie bo się opłaca. Choć fakt przeciwnik jest jak terminator, ciężej go do parteru sprowadzić, ale jak się uda to zabawa i dobijanie gada
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Ja gram na zaawansowanym, gdyż jest on bardzo podobny do tego z UFC undisputed 2010. Nie chce mi się uczyć nowego sterowania. W tym czuję się dobrze i grając na expercie zazwyczaj wygrywam z komputerem. Zaraz z ultimate spróbuje : D.
JasonX, a zamówiłeś razem z DLC czy bez?
1 runda to mało, zdecydowanie mało, ale albo mi się zdaję albo przeciwnicy stali się trochę bardziej wytrzymali? W UFC normalnie całą rundę mordobicie może być bez żadnych nokautów, do końca. W poprzedniku po 3 minutach takich akcji byłby koniec. Ponadto słyszałem, że teraz zawodnicy między rundami mają lepiej się regenerować. Mam nadzieję, że tak będzie, bo denerwowało mnie szczerze to, że walka prawie nigdy nie kończyła się decyzją sędziego, a w rzeczywistości większość walk tak się kończy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum